Disclaimer

Wij van Medic Mushrooms geloven met heel ons hart in de kracht van de natuur en zien medicinale paddenstoelen als mini farmaceutische fabriekjes die worden aangeboden door de natuur en die ons kunnen helpen bij het ondersteunen van onze gezondheid.

Dat gezegd hebbende, willen wij ook delen dat wij geen medici zijn en dat onze producten niet bedoelt zijn om ziekten en aandoeningen te diagnosticeren, voorkomen, behandelen of genezen.

Geen van de verklaringen of informatie over onze producten, met inbegrip van productverpakkingen, artikelen of pagina's op medicmushrooms.nl, berichten op sociale media waaronder Facebook, Instagram en e-mails van Medic Mushrooms moeten worden opgevat als medisch advies, gezondheidsadvies of levensstijladvies.

Wanneer je overweegt om welke vorm van suppletie dan ook te gaan gebruiken, is het altijd raadzaam om advies in te winnen van een (natuur)arts of medisch professional. Dit advies geldt met name wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft of lijdt aan een reeds bestaande aandoening.

De ‘gezondheidsclaims’ die wij hebben gemaakt zijn gebaseerd op de plantaardige inhoudsstoffen van medicinale paddenstoelen. 

Het bewijs voor de gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.

 

Copyright © Medic Mushrooms. All rights reserved.